Welkom in 2021

Het jaar waar we hopen de kilometers die we niet hebben kunnen maken in te halen.

Voor dit jaar berijden we de toerritten gewoon voor en moeten alleen afwachten wanneer we losgelaten worden en het landschap weer kunnen gaan bekijken en weer ouderwets ergens een bakje koffie of een strammer max kunnen eten.

Uiteraard hebben wij ook geen glazen bol maar we willen zeker positiviteit uitstralen en daar aan het einde van 2020 er gesproken werd in de media dat er nog nooit zoveel motoren zijn verkocht als het afgelopen jaar.

Dit geeft maar weer aan dat er toch een heleboel verborgen motorrijders zijn die als ze wat meer ruimte krijgen hun hobby weer gaan opzoeken en de vrijheid opzoeken van het motorrijden .

Het afgelopen jaar zijn er spontaan enkele korte en langere ritten ontstaan zomaar op een avondje een ritje maken want dat was het uitje van de week.

Wat zou het toch mooi zijn als we dat gewoon zouden kunnen vasthouden en dit gewoon blijven doen.

Het grote voordeel daarvan is dan wel dat bij terugkomst je gewoon kan napraten met een drankje en genieten van de passie die motorrijden heet.

 

Kortom lees je dit stukje ga dan alvast nadenken dat als de zon gaat schijnen over enkele weken het nieuwe begin geen utopie is voor 2021.

En de drukte en de haast van het oude normale haastige leven waarin je nooit tijd had misschien anders ingevuld kan worden.

En uiteraard doel ik dan op,  dat je gezellig op Dinsdag en\of Vrijdag  avond bij ons op de club komt om een kijkje te nemen of eens een ritje mee rijd.

en komt ervaren dat eigenlijk in mijn inziens het nieuwe normaal niet gelijk is aan het oude normaal. maar als we met zijn alle gewoon ouderwets normaal doen we gek genoeg doen.

 

Met vriendelijke groet,

Webmeester MVA.

Patrick.