27 mei de Kiekendief toer

De toercommissie van de MVA organiseert de 25e Kiekendieftoer. Vanaf 9:00 uur ben je welkom in het clubhuis om je in te schrijven onder het genot van een kop koffie. Zoals je van ons gewend bent kun je kiezen uit twee afstanden: lang of kort. W

Wij bieden de routes aan als .gdb/.gpx bestand voor Garmin en .itn bestand voor TomTom. Een uitgeschreven papieren roadbook is niet beschikbaar.

Binnenkort treft u hier meer informatie over de Kiekendief toer 2018

Onderstaand de rit van 2017.

21 oktober de Kale bomen tocht
Ben jij ook benieuwd waar we dit jaar gaan rijden?, rij dan mee en geniet van de vele fraaie polder gezichten.

Binnen kort kunt u hier meer informatie vinden betreffende de inhoud van de rit.

De Kale Bomen Tocht vormt de traditionele afsluiting van het toerseizoen van de MV Almere.
Vanaf 9:00 uur ben je welkom in ons clubhuis voor een kopje koffie, de inschrijving en het laden van het routebestand.

Deelname kosten leden € 0,-

Deelname kosten voor niet leden: € 5,-