Toercommissie zoekt versterking.

Enkele maanden geleden gaf Floris bij mij aan te willen stoppen met zijn werkzaamheden voor de toercommissie. Hij wil meer tijd vrijmaken voor het rijden van offroadritten.
Bij deze wil ik hem bedanken voor alle ritten die hij de afgelopen jaren voor de club heeft uitgezet en waarvoor we vaak zeer positieve reacties mochten ontvangen van de deelnemers.

Bij deze is de toercommissie op zoek naar een enthousiast nieuw lid voor het uitzetten en maken van tourritten.  Gevraagd wordt een redelijke topografische kennis van Nederland en kennis van BaseCamp voor het maken van de routes, dat laatste wil ik je eventueel graag leren.

De toercommissie bestaat op dit moment uit; Theo Giling, Johan Roemer en Jan van Es.

Als je je wilt aanmelden, of voor meer informatie, kun je altijd contact met mij opnemen. Meestal ben ik op dinsdag- of vrijdagavond in het clubhuis te vinden.

Jan van Es

tel: 0628875664

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrieven van Motor Vereniging Almere.

Wij houden u dan op de hoogte van onze toerritten en ontwikkelingen van MV-Almere.

P.s bent u al lid van MVA dan bent u automatisch ingeschreven en hoeft u zich niet apart aan te melden.voor deze nieuwsbrief.

Hoe is MVA ontstaan.

Motorvereniging Almere (MVA) bestaat vanaf 1977. Als een van de eerste verenigingen in de nieuwe stad Almere is de MVA opgericht door - hoe kan het ook anders - een stelletje motorfanaten.
Na een aantal jaren een ruimte gehuurd te hebben werd besloten een eigen onderkomen te gaan bouwen. De start van de bouw was in 1987 en in 1989 was de officiële opening van ons eigen clubgebouw in Almere Haven, op het sportpark 'De Wierden'.

Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd in en om het clubgebouw. Denk daarbij aan de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie, BBQ, het novemberfeest, Sinterklaas avond, het oud-en-nieuwfeest e.d.